yapı dekorasyon



Brühl’de Alman toplumuyla sürdürdükleri iş birliğinin meyvesini bu inşaat yle aldıklarını ifade eden Düzgün, şöyle dedi: “inşaat  inşaat ruhsatı almamızda bizzat Bölge inşaat miz Michael Kreuzberg, inşaat  inşaat ımız Dieter Freytag yardımcı olup inşaat yi yapmamız konusunda bizi cesaretlendi. inşaat miz eski binasında halen her milletten Müslüman’a hizmet etmeye devam ediyor. Toplam üç yıl sürecek inşaat sonunda inşaat mizi önümüzdeki yılın ramazan ayında açmayı planlıyoruz.”

Konya'nın önde gelen inşaat firmalarından olan Adem Bulut İnşaat, müşterileri ve inşaatçılar ile iftarda bir araya geldi.

Umman Usta Düğün Saray’ında yapılan iftar programında Adem Bulut İnşaat yönetim heyeti azaları konuklarını kapıda karşıladı. İftar programında konuşan Yönetim Heyeti inşaat ı Adem Bulut, yemeğe katılan tüm konuklara teşekkür etti. Bulut, “İftar programımıza teşrif ederek bizleri gururlandıran bütün arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Adem Bulut İnşaat sadece inşaat projeleriyle değil sosyal sorumluluğa katkı sağlayacak halkla ilişkiler projeleriyle de yurttaşın yanında olmaya devam ediyor. Bugün bu vesileyle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin, uzun müddettir bir araya gelemediğimiz arkadaşlarla müzakerenin hazzını yaşıyoruz" dedi

Kastamonu için hayati ehemmiyet taşıyan Kırık Barajı inşaatında incelemelerde bulundu. Acu, Kırık Barajı inşaatının bitirmesiyle birlikte bölge halkına 77 milyon TL katkı sağlayacağını söyledi.





DSİ Genel inşaat  Murat Acu, beraberinde DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Dağdeviren, Proje ve İnşaat Dairesi inşaat ı Mehmet Alp, Barajlar ve Hidroelektrik Santraller Dairesi inşaat ı Dinçer Aydoğan, Jeoteknik Hizmetler ve Yeraltısuları Dairesi inşaat ı Kemal Karakuş, Hidroelektrik Enerji Dairesi inşaat ı Lütfü Eyüpoğlu ve DSİ Kastamonu 23. Bölge inşaat  Hayrettin Baysal ile Kırık Barajı inşaatında incelemelerde bulundu.

DSİ Genel inşaat  Murat Acu, öncelikle Kırık Barajı inşaatının çalışmalarının koordine edildiği şantiyeyi ziyaret ederek tertip ettiği toplantıda baraj inşaatında gelinen düzey ile ilgili bilgi aldı.

Şantiyenin hemen peşinden Kırık Barajı inşaatında ve Kırık Barajı'nın yapılması ile su altında kalacak Ankara-Kastamonu karayolunun yeni rotanında devam eden rölekasyon ve tünel inşaatındaki çalışmaları inceleyen Genel Müdür Murat Acu, "DSİ olarak Kastamonu'ya çok ciddi yatırımlar yaptık. Son 15 senede Kastamonu şehrimizde 5 baraj yaptık. 159 bin 910 dekar araziyi sulamaya açtık ve rençperlerimize senelik 155 milyon TL tarımsal gelir artışı sağladık. 51 dere ıslahını bitirdik. İnşaat evresindeki 11 adet baraj ve 1 adet gölet ile 359 milyon metreküp su biriktirilecek, 9 adet sulama tesisi ile 204 bin dekar arazi sulamaya açılacak, inşaat evresinde ki 2 adet dere Islahı ile de 8 kaza, 750 dekar arazi, 15 yerleşim yeri taşkın zararlarından savunmuş olacak" diye konuştu.

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

inşaat ve dekorasyon